dimarts, 3 de novembre del 2009

Llista Definitiva

72353
Hola!

Ja han sortit les llistes definitives i és una altra de les vegades que em sento com un número, a la cua, esperant...

Déu n'hi do!

El què ha tardat tot plegat... de fet, em pensava que em tocaria un número encara més alt.
Ara, és estranya la sensació, aquesta de saber que estem una mica més a prop però que encara queda molt molt molt de camí.


4 comentaris:

  1. Doncs, mira jo ara tinc, amb la llista definitiva un número més alt. Però tant és, crec que, com tu, encara ens queda molt de camí per recorre i estar una mica més lluny no és res comparat amb el que ens queda encara per endavant. Molta sort.

    ResponElimina
  2. Per fi, ja tinc numero! a mi m'han donat un 71.624 que sona bé. Però això pot canviar quan entri els alumnes del master? De moment em vaig preparant fent cursets de formació de professorat i quan pugui fare postgrau i algun curs més consistent per aprendre una miqueta més de dibuix tècnic.

    Molta sort a tots, ara toca...esperar sense més.

    ResponElimina
  3. Si ets una 70 mil d'INFANTIL o PRIMÀRIA treballàs més tard o més d'hora al llarg d'aquest curs. En canvi, si ets de SECUNDÀRIA, et recomano que et busquis una altra feina perquè, encara que hagis marcat la disponibilitat per treballar a primària, no et convocaran ni per primària (a no ser que puguis fer audició i llenguatge)ni per secundària durant el curs. Bona sort.

    http://pobleinsubmis.blogspot.com/search/label/ensenyament

    ResponElimina
  4. Quin remei, treballant per poguer pagar el lloguer i la formació però si t'agrada el treball de profe és una...treballar de recepcionista,no?

    ResponElimina