dimarts, 24 de novembre del 2009

Deixem-nos de mirar els polítics i mirem el que ens interessa

Fa uns dies vaig trobar un blog que ha iniciat un grup de docents entre les quals es troba la professora que tant ens va animar, va ser un Kit-kat, en paraules seves i així va ser, la Suzanne Furlan. Doncs bé, la darrera entrada, que l'he copiat sota aquestes línies, parla d'un projecte que duen a terme. Sembla interessant, no hi ha gaire més informació, així que jo he fet un comentari demanant-ne més. Si ho recordeu o no, tant és, però aquesta iniciativa la va mencionar a classe i estic content perquè s'hagi posat en marxa, malgrat totes les dificultats que es puguin trobar.

"miércoles 18 de noviembre de 2009

Hola de nou tot just fa un mes que vaig publicar l'anterior entrada i ja puc dir que he i hem avançat en el nostre projecte... per què em sento així? per què quan me'n adono que les connexions amb els nois i noies s'accionen, brullen, i el meu cap no para de pensar en com, amb qui, amb què seguirem treballant , em sento que rotlla.Quina satisfacció poder treballar així!!!Us explico. Estem treballant les cultures nòmades del s.XXI , però qui s'ha inventat això? doncs nosaltres : parlem , discutim, treballem sobre quines persones no tenen casa, dormen i/ o treballen al carrer... en definitiva com els nòmades , en un cert sentit. I hem convidat a una noia que ens explica com tracta el que ella diu " els amics del carrer" i quina feina fa amb ells, ... i ara estem pensant en passar a l'acció .. i nosaltres que podem fer !!! com podem contribuir??? i els profes ens poden ajudar, en què, com?... i aquí estem. Voleu participar?"

Font: Projectes en Xarxa.

2 comentaris:

  1. Hola Victor, sento dir-te que la publicació última sobre un projecte en marxa no és de la Suzanne, em dic m. José, tb. vaig col.laborar a la formació al juliol a l'UB però el meu seudònim es Nica .Si us agradés contribuir ens posem en marxa i formem una xarxa entre els nostres centres i ampliem el projecte, pot ser molt interessant. Els nostres nois i noies de 2n de l'ESO ja es comuniquen amb altra gent i els agrada molt.
    Estem en contacte
    mmolin11@gmail.com o bé en l'espai projectes en xarxa. merci per fer difussió , creixem plegats!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, desgraciadament, jo sóc un principiant, no estic ni tan sols exercint. Aquest any acabo d'apuntar-me a la borsa. Però estic molt interessat en el vostre projecte. Seria bo poder fer un seguiment i difondre'l també des d'aquest bloc.

    Moltes gràcies.

    ResponElimina