dijous, 10 de desembre del 2009

Adormida

Dimecres, divendres.
Dimecres, divendres.He estat adormida.
Ja no recordo a primera hora mirar quins números estan convocats, fer el seguiment...
Ja no recordo si estic a llistes o no.

Demà, divendres.
Dimecres, divendres.

Al Fòrum d'Opina, Informa, Informa't (USTEC) parlen d'aquest blog!

8 comentaris:

  1. Hola! Et tenim en la ment i et mantenim present, però sembla que la gent en general ha desaparegut. Algunes coses arriben del grup de les senyores del Saló de Té. En quant a la resta poca cosa. Per cert, he recomenat la teva web i m'han dit que els ha agradat molt el teu treball. Totes i tots estem esperant ser cridats. Sembla etern. Només ens resta no oblidar què és el que volíem fer i esperar que ens deixin, com a mínim, poder experimentar la frustració de les professores i professor de secundària. Totes i tots cremats per un sistema que no els fa cas, matxucats per uns nens i nenes que no saben per què estan a les aules. Espero poder tenir l'oportunitat de fer-los-ho recordar jo mateix.

    Salut!!!

    ResponElimina
  2. Sincerament i, sense ànims de desaminar ningú, jo us recomanaria el món de l'escola privada untada amb capital públic (la concertada de tota la vida, vaja, és el futur). Jo porto tres anys treballats a les llistes, he baixat 2 vegades de número i cada vegada treballo menys. LA RODA, en deien. El que fa molts anys que ha estat girant com una roda de bicicleta ara es mou com una roda de molí i ben aviat, quan a través de l'efecte enculada (LEC) la llista sigui substituïda per personal laboral contractat aquesta haurà passat a la història. Aquest és l'inconvenient de votar l'aristocràcia d'una societat feudal cada vegada que es convoquen ereccions. Salut!

    ResponElimina
  3. Jo tinc una proposta col·laborativa al respecte...qui s'apunta? Només em de FER-HO.
    Si seguim així, aconseguiran que entrarem a l'educació amb cara de funcionaris...

    ResponElimina
  4. Proposo descriure com ha estat i és el procés de presentar-se a llistes, d'esperar, de com diu la companya, adormir-se esperant...presentar una comunicació al VI congrés educacio emocional i explicar el nostre procés col·lectiu, mitjançant un video o un internvenció el que es cregui que sigui més adient o representatiu.
    Com ho veieu? és una idea.

    ResponElimina
  5. Em sembla bona la idea. Però m'hauries de donar més dades de què és el congrés aquest. A més a més, seria bo que veièssim com es podria plantejar. És a dir com ens ho plantejaríem totes i tots. Jo per la meva part estic disposat, amb no gaire temps, però però disposat.

    ResponElimina
  6. Et volia enviar el mail que he passat des de l'ultimcapvip.blogspot.com convidant a participar a tothom pero no he vist al teu perfil el correu.
    Només he pogut enviar-li a algunes persones col·laboradores d'aquest blog.

    ResponElimina
  7. Hola, he rebut el mail, me'l llegeixo en calma a la tornada, treballo el cap de setmana i no paro per casa. Gràcies!

    ResponElimina