dimecres, 15 de juliol del 2009

Borsa d'interins i el CAP

Bé jo ja he entregat tota la paperassa. Tot el que tenia i més. Perquè us feu una idea, mentre estava esperant, un noi que tenia al davant portava un títol que havia aconseguit com a venedor d'immobles. La gent ha presentat de tot i tot el que ha pogut arreplegar que tenia arxivat. Jo només crec que m'he equivocat i donat un certificat en comptes del títol de grau mig de francès d'EOI que havia dit que tenia, que sí que el tinc (vaig haver d'anar a demanar-ho a l'EOI de Drassanes). Suposo que quan ho revisin m'ho diran. I no hauria de dir que m'ho diran sinó que hem d'estar pendents d'internet. Igual que que com faran més endavant si es que entrem a la borsa. Faran els famosos nomenaments via telemàtica. Per cert, allò de què potser no es faria el postgrau en comptes del CAP em sembla que definitivament som els últims alumnes que van fer el CAP experimental de Belles Arts.

I és per aquesta raó que vull donar les gràcies a tots els/les professors/es, coordinadors/es i ponents que heu participat al CAP.

Gràcies.

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. (Hola, aquest missatge esborrat és meu, que m'he equivocat d'usuari)

    Doncs endavant! Segur que tot surt bé. La veritat és que tens raó, jo també vaig amb una carpeta plena de papers i certificats, per si de cas. La veritat és que avui he aconseguit renovar el DNI i obtenir el certificat del nivell C i encara no eren les 11h!
    De moment, amb el temps just però bé.
    Dilluns espero rematar la feina i poder-me ja apuntar a llistes aquesta setmana...

    ResponElimina