dimarts, 14 de juliol del 2009

Ministerio de Educación y Ciencia


No sé si és que m'he adormit o és que m'he despertat tard...
Ingènuament pensava que obtenir el certificat del nivell C de català era molt més fàcil i ràpid. Ingènuament pensava que presentant la titulació corresponent n'hi havia prou. Són aquestes coses que passen.
Vaig anar a l'institut de Vilassar de Mar a preguntar què havia de fer per a tramitar el nivell C, em van dir que necessitàven el llibre d'escolaritat conforme he estudiat des de primer d'EGB fins a vuitè d'EGB a Catalunya.
Resulta que no el tinc, que no el trobo... que només trobem el de la meva germana bessona...

Comença l'operatiu gestió.
L'institut està a punt de tancar, sinó ja ha tancat avui.
Vaig demanar el certificat d'escolaritat a les dues escoles que vaig anar, a la primera m'ho han fet ràpida i amablement, a la segona (demà ho recullo) una mica a 'regañadientes', doncs el secretari ja no estava en horari oficial i li ha fet una mica de mandra això que li demanava...
He anat a demanar el certificat d'escolaritat també, de tot l'FPII que vaig fer en el seu moment, amablement m'han atès i em trucaran quan ho tinguin fet.

Quan tingui tot això, em toca anar a l'institut de Vilassar de Mar (on en el seu defecte, si ja està tancat, qualsevol altre) i demanar que em facin el certificat conforme tinc el nivell C de català.
Aquest tràmit tarda uns 3-4 dies.

A tot això, demà vaig a tramitar el títol de Belles Arts, espero que tot surti bé, no les tinc totes... i corrent cap a Mundet a recollir el títol del Cap.
Un cop ho tingui tot, ja em puc apuntar a llistes... tot pot ser que no arribi a temps, el dia 28 és quasi ja aquí...

Això de despertar-se tard, això d'adormir-se és 'lo que tiene'.

La cosa bona de tot plegat és que per fi he acabat la carrerra!!

2 comentaris:

  1. Ai! Espero que tot vagi bé. Vinga! Des de que estic fent tràmits porto tots el documents a sobre meu. Digue'm estrambòtic, però mai saps quan vas a fer papers si necessitaràs una fe de vida o el certificat de baptisme. És així, com bé deia el senyor Quijano (i no és el del café): "Con la Administración nos hemos topado".

    ResponElimina
  2. Demà finalment em tramiten el títol de Belles Arts, dia 28, data límit per a apuntar-se a llistes... i sortint de BBAA cap a l'ICE!

    ResponElimina