dimarts, 25 d’agost del 2009

Llista d'interins. De moment ens toca esperar.

Fent una ullada a la pàgina de l'Ustec he llegit que aquest any és en el que més gent s'ha apuntat a la borsa d'interins (Ai, la crisi, quant mal està fent). Bé si voleu us podeu llegir l'article. En quant al tema de l'accés a la borsa, de si estem o no dintre d'ella, doncs fins el dia...

20 de setembre

...no sabrem res de res. Així que anims a totes i tots els que esteu esperant. No ens desanimem. Per aquelles i aquells que esteu apuntats a la borsa: Fins ara tot això ho portava el servei territorial al que us hagueu apuntat, a la pàgina de la Borsa abans hi havia un enllaç directe al servei territorial, ara s'ha d'anar a la pàgina de la borsa i clicar a on posa nomenaments telemàtics. Ja s'han acabat les famoses trucades, ara tot es durà mitjançant internet. Així que cada vegada que toquin nomenaments (cada dimarts i cada dijous) hem d'estar enganxats a la xarxa.
Mentre no arriba aquest moment, proposo quedar un dia, no sé quan, ni com, tampoc sé si es pot fer o no, de si ho podeu fer o no, de si s'ha de fer amb un gran nombre de persones o no (continuo recolzant la iniciativa de les trobades "domingueres", potser s'haurien de replantejar). Es pot fer en "petit comité"
dos o tres persones, fer teràpia de grup i explicar com ens van les coses a cadascú. És molt difícil fer i posar en marxa un grup nombrós de persones. Totes i tots ho vàrem experimentar en les nostres carns amb les feines dels grups de pràctiques. Fa molts anys, al Regne Unit, quan es van començar a fer documentals, amb l'inici del cinema es van crear unes unitats d'acció (GPO Film Unit). Aquest grups eren de dos o tres persones que treballaven per un propòsit comú general. Aquesta pot ser una via, un camí que crec que es pot seguir. A partir d'ara moltes i molts de nosaltres continuarem el nostre camí soles i sols. Penseu que aquesta porta està oberta i que quan volgueu la podeu utilitzar per posar el que volgueu, així que del tot sols no ens trobem.

Ens veiem, gràcies.

1 comentari:

  1. Hola. Si, és difícil i complicat tot plegat. Fins i tot trobar el forat i el moment per seure tranquilament per a deixar aquest post. Fa dies que tinc ganes de comentar, avui, ara, després de sopar i asseguda al sofà, escric.
    El dia 20 és el dia que sabrem quin número tenim. Entrar ja ho veig més difícil, depèn del servei territorial escollit i la oferta segons especialització.
    De moment, els nomenaments telemàtics, bastant conflictius en tema d'adjudicacions, l'he viscut en present amb les meves germanes. És curiós, per un costat és còmode, fàcil, pràctic...etc, però per l'altre et quedes amb les ganes de saber quin ha estat el criteri d'elecció i adjudicació.
    De totes maneres, el què ens queda és, esperar i tenir esperança. Si.
    Si, estaria bé poder tornar a trobar-nos i poder compartir tot això. Tenir un "lloc", una "taula" on poder seure i parlar sempre és ric.

    Si.

    El títol del meu post avui es diu, Si.

    ResponElimina