dilluns, 7 de setembre del 2009

Convocatòria i número d'ordre

Hola!
He estat mirant a la pàgina d'USTEC els últims nomenaments fets al Consorci de Barcelona, a Barcelona Comarques, al Baix Llobregat, a Tarragona, a Lleida, a la Catalunya Central i Girona. Demà dia 8 de setembre es fan els nomenaments al Maresme_Vallès.Or. i Vallès Occ.
Si consulteu les llistes, l'assignatura de Dibuix, podeu veure que hi ha nomenaments amb un número bastant alt, tant en el titular com en la substitució. Només volia compartir que m'ha sorprès bastant...l'esperança és l'últim que es perd...!


eina422

Us passo el link del Butlletí d'Informació Bàsica per al Professorat Interí i Substitut que ofereix USTEC des de la seva pàgina web.


1 comentari:

  1. La veritat és que estic seguint, com tú, molt d'aprop el tema dels nomenaments telemàtics i si consulteu el fòrum (http://www.sindicat.net/w/foro/index.php) que s'ha obert a l'USTEC per veure quina és la sensació general de la gent que està a la borsa. Tothom està desanimat i desanimada. Ara per ara sembla ser que estan donant jornades que poden arribar a ser un terç de la jornada sencera. Hi ha gent que està pendent d'aquests nomenaments. S'hauria d'acabar amb la figura de l'interí docent que cada any va canviant de lloc de feina? S'hauria de poder decidir als centres amb qui quedar-se? La gent que té plaça s'aferra a la poltrona i no els poden desenganxar ni amb aigua bullent?

    ResponElimina