dijous, 24 de setembre del 2009

Finalment TV3 s'ha fet ressó de la queixa de mestres i professors sobre els nomenaments

Un cop a dins de la borsa, crec que tinc el dret a queixar-me (tot i que mai he entrat a la roda de les substitucions). Aquests darrers dies he anat llegint un fòrum que ha obert a la seva pàgina web l'USTEC i hi ha gent que ha sofert unes males passades. Tot i això, he de dir que confio en què els nomenaments millorin i arribin a ser un híbrid entre els actuals i aquells que van ser (tal i com els explica l'Eulàlia). Queda clar que les/els mestres i les/els professores/s s'han de barallar per una banda amb pares i alumnes i per una altra amb el Departament d'Educació i la burocràcia. Un altre problema és que aquestes dues periodistes no s'hagin informat, no tenen ni idea de què estan parlant, sembla com si s'haguessin reunit unes amigues que fa temps que no es veuen. Trobo a faltar el rigor de l'actual directora de TV3, Mònica Terribas.

3 comentaris:

  1. Doncs si, ressò però una mica trsit. Les dues noies periodistes la veritat és que van bastant peix. "Això és així?" "Això pot passar?". Em sembla que fins i tot parlen de sorteig...!
    Hi ha una frase de la noia entrevistada que m'agrada,
    "La informàtica ha d'estar al servei de les persones i no les persones al servei de la informàtica".
    Em sembla que aquest és un dels problemes amb els nomenaments telemàtics.
    Jo també confio i espero en que les coses canviin. Aquesta hibridació de la que parles hauria de ser el camí a seguir. El què em costa més d'encaixar és aquest buit en el moment de saber quines ofertes hi ha, què s'està agafant, què queda, poder triar dins de totes les possibilitats.
    No sé quin grau d'incertesa és més acusat, estar insitu en els nomenaments amb la llista d'ofertes i veure que no entres i/o no arribes o estar a casa connectat davant d'una pantalla sense tenir cap mena d'informació en relació a tot els satèl·lits que ronden al voltant del teu nomenament.

    ResponElimina
  2. Molt bo aquest bloc!

    D'altra banda, CCOO ha fet una denúnica al Síndic que crec que val la pena difondre:

    http://conc.ccoo.cat/ensenyament/publica/interins/html/queixa_sindic_2009.html

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies, Imma. Queda escrit l'enllaç a les queixes que podem adreçar al Síndic de Greuges.

    ResponElimina