dijous, 16 d’abril del 2009

Art Contemporani a les escoles de Mataró

Art contemporani a les escoles de Mataró!

Zona Intrusa 2: Punt de trobada

Dissabte 18 d’abril a les 11h.

Espai f. C. Nou, 11. Mataró.





Sessió de debat amb els diferents agents que hem confluït en la segona edició del projecte Zona Intrusa, amb la intenció de donar lloc a un context per a la valoració dels diferents processos i accions que s’han portat a terme.



Si bé el projecte Zona Intrusa té com a objectiu l’apropament de l’art contemporani a centres d’educació secundària de la ciutat de Mataró, aquesta dinàmica es concreta amb l’articulació d’un marc per a la reflexió a l’entorn de la producció de l’art i la cultura contemporanis. L’exposició que fins el 26 d’abril es pot veure a l’Espai f és un intent per donar a conèixer els processos de treball i les reflexions que s’han realitzat amb la col·laboració de professors, estudiants, artistes i productors culturals a l’entorn dels usos i valors de la cultura, a partir de la consideració de quatre casos de projecte prou contrastats, com són els d’Antoni Tàpies, Efrén Álvarez, Aulabierta i Mary Sue.



Amb el Punt de trobada del dissabte vinent, la nostra intenció és la d’incorporar en aquest debat les dinàmiques amb que s’ha construït el mateix projecte, amb la finalitat tant de poder-les revisar de cara a noves edicions així com d’expandir la reflexió a l’entorn de la mateixa intersecció que es genera entre la pràctica artística i l’educativa.



Zona Intrusa 2 és una iniciativa de l’Institut d’Acció Cultural de Mataró, comissariada per Oriol Fontdevila i LaFundició.





Més info la trobareu a:

www.zonaintrusa2.pbwiki.com/

www.lafundicio.net/wordpress/

www.mataro.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada